VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Medezeggenschapsraad

Wat doet de MR?
De medezeggenschapsraad kan de directie (de leiding van de school) advies geven.
Dit kan op verzoek zijn maar de MR kan ook ongevraagd adviseren. Het bestuur is verplicht om, voor bepaalde plannen, vooraf advies te vragen aan de MR. Soms is zelfs instemming van de MR noodzakelijk.
De MR-leden komen gemiddeld zes keer per schooljaar bijeen. Op verzoek kan ook de directie vertegenwoordigd zijn. De bevoegdheden van de MR zijn vastgelegd in het medezeggenschapsreglement.

Wie zitten in de MR?
De MR bestaat voor de helft uit ouders en voor de helft uit personeel van de school.
MR-leden worden rechtstreeks gekozen door de groep die zij vertegenwoordigen.
De secretaris van de MR is te bereiken via het correspondentieadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MR-documenten en verslagen van MR-vergaderingen
Onze medezeggenschapsraad heeft verschillende documenten waarin staat wat de uitgangspunten zijn en op welke manier we werken.
Naast het reglement medezeggenschap en het medezeggenschapstatuut heeft de MR een communicatieplan waarin beschreven staat 'hoe we als MR en directeur met elkaar om willen gaan'.

Van elke MR-vergadering worden verslagen gemaakt. Documenten en verslagen zijn te vinden onder de link documenten & verslagen. Ook is hier het jaarverslag van de MR te lezen.

Klik voor meer informatie op de links aan de linkerkant.