VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Mijnschoolinfo

MijnschoolinfoOp onze school maken we gebruik van Mijnschoolinfo voor het digitaal verspreiden van onze informatie (zoals de nieuwsbrief, briefjes en mededelingen).

U kunt inloggen via de volgende link:
https://cbsrehoboth-ochten.mijnschoolinfo.nl.

Let op: Voordat u van deze dienst gebruik kunt maken, dient u zich eerst te registreren. U heeft hierover informatie ontvangen.

Registreren kan via de volgende link:
https://cbsrehoboth-ochten.mijnschoolinfo.nl/registreren
.

Zodra uw gegevens door ons in Mijnschoolinfo zijn ingevoerd, ontvangt u een welkomstmail, met daarin de instructie voor het registreren. Pas na het volledig registreren volgens de aanwijzingen, ontvangt u de digitale informatie. 

Het antwoord op veel vragen is in de instructie en online te vinden op mijnschooinfo.nl. Staat het antwoord dat u zoekt er niet bij, stuur dan een e-mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Mijnschoolinfo. Geef een korte omschrijving van het probleem. Vermeld ook de naam van de school en uw telefoonnummer, zodat er contact met u opgenomen kan worden. U kunt ook altijd even bij ons op school langskomen.