VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Gebedsgroep

gebedAls ouders kunt u op verschillende manieren bij de school betrokken zijn. Naast de bekende mogelijkheden kan dit uiteraard ook door het gebed.

We geloven in de kracht van het gebed en zijn ervan overtuigd dat u zo kunt meewerken aan een positief christelijk schoolklimaat, de kinderen, maar zeker ook de leerkrachten en het bestuur ondersteunt, waaraan u voor een deel de opvoeding van uw kinderen hebt overgedragen.

Gebed bouwt de school – gebed bouwt uzelf.

Wat bidden we?
We bidden voor de school, de leerkrachten, voor kinderen die ziek zijn en we danken voor geboortes, vieringen, schoolactiviteiten, etc. Eigenlijk alles wat met school te maken heeft.
We bidden ook 'op verzoek' om het zo maar te zeggen. Heeft u gebedspunten dan mag u gerust één van de deelnemende moeders of Karin Stam aanspreken.

Wie bidden en wanneer?
Op dit moment bestaat de gebedsgroep uit een aantal ouders. We zouden het fijn vinden (om alle bovengenoemde redenen) als er nog meer ouders met ons mee willen bidden.

Hierbij van harte uitgenodigd!

We bidden elke eerste dinsdagmorgen van de maand vanaf 8.30 tot 9.30 in de personeelskamer van de school. Deze dag is voor ons op dit moment geschikt, maar kan in overleg altijd op een ander moment plaatsvinden. Wilt u graag meebidden, maar niet 'hardop'? Dan bent u ook van harte welkom. Kinderen meenemen is ook geen bezwaar.