VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Brede school activiteiten

muzieknotenAls school willen we kinderen de kans bieden hun talenten te ontdekken en vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast willen we - waar mogelijk - meewerken om de leefbaarheid in Ochten te behouden of te verbeteren. Om deze redenen zijn we met diverse organisaties en instellingen een samenwerking aangegaan om voorzieningen in Ochten aan te bieden. Hieronder een aantal activiteiten die op onze school – na schooltijd – plaatsvinden:

Vioolles: De lessen worden gegeven door Janine Cornelis. Meer informatie kunt u vinden op haar site: www.vioollesjanine.nl

Koper- en klarinetles: De lessen worden gegeven door docenten van “De Plantage, centrum voor de kunsten”.
Meer informatie op www.plantage.info 

Klassikaal Instrumentaal Onderwijs: Muziekvereniging Harmonie Ochten is in september 2013 gestart met een nieuw project: Klassikaal Instrumentaal Onderwijs. Het is mogelijk om je voorkeur aan te geven voor één van de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, bariton en slagwerk. De muzieklessen wordt gegeven door twee docenten van de Plantage.
Meer informatie: www.harmonie-ochten.nl

Typelessen voor de jeugd
Op dinsdagmiddag na schooltijd worden er in de periode van oktober t/m maart typelessen gegeven door instituut Spijksma. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8.
Meer informatie: www.instituut-spijksma.nl