VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Stage lopen bij ons

Christelijke Hogeschool Edecheselectschool

Onze school is een Erkend Leerbedrijf met een B-select-certificaat. Dit betekent dat Pabo-studenten kwalitatief hoogwaardige stages kunnen lopen op onze school.
Het certificaat is behaald bij de Christelijke Hogeschool Ede. Ieder jaar ontvangt onze school CHE-studenten van de Pabo. We geven ze de gelegenheid om in één of meerdere groepen stage te lopen. Twee van onze leerkrachten zijn opgeleid tot Interne Coach Opleider (ICO) en voeren begeleidings- en beoordelingsgespreken met de studenten.

Vanuit het MBO (onze school is erkend leerbedrijf) lopen er soms onderwijsassistenten en klassenassistenten stage op onze school, die we ook kunnen inzetten als extra ondersteuning van bepaalde groepen. De aanvragen bekijken we per schooljaar. erkendleerbedrijf

Soms lopen leerlingen van het voortgezet onderwijs een korte maatschappelijke stage op onze school.

Het opleiden gaat steeds meer in de scholen zelf plaatsvinden. Onze school heeft twee ICO's (Interne Coach Opleider), namelijk Mecheline Doornebal en Francien Verweij. Wil je stage bij ons lopen, dan kun je contact met hen opnemen.

uitreiking select b certificaat
Overhandiging van het B-select certificaat van de CHE op dinsdag 4 februari 2014.
Van links naar rechts: Ad Verhage (relatiebeheerder CHE), Alexander Wieringa (directeur CBS Rehoboth), Francien de Haan en Mineke Hendriks (Interne Coach Opleiders van de school).